Friday, October 31, 2008

Today's Lunch

salam diary,
ari ni actually tak tau nak masak apa... tengok ape yang ada kat lam peti ais.. nampak la salad, fillet n benda2 yang boleh di buat western food.. so ape lagi.. aku pun buatlah salad tu.. potong carrot.. salad.. buat mashed potato(this time jadik.. ari tu tak jadik.. sebab aku tak potong kiub kentang tu before aku rebus).. kali ni aku potong kecik sket baru rebus.. so baru la dia empuk betul.. hehehe.. yg first attempt ari tu, sebijk2 aku rebus.. so dia lambat empuk.. sampai hangit..sebab terlupa nak tambah air..
pastu bakar je fillet fish n hash brown.. siappp.. gaulkan salad ngan thousand island or mayo biasa tu..


ni la hasilnya.. kualiti gambar agak kureenngg.. coz amek guna camera handphone..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign