Wednesday, June 2, 2010

Belajar buat pai labu

Bertempat di rumah kak faridah, aku, Sa, kak ina and kak kinah telah mengikuti kelas buat pai.. sebenarnya kami yg mintak kak faridah ajar camne nak buat pai tu sebab kak faridah pernah bawak ke surau pai tu.. jadik kami berempat mintak kak faridah ajar.. best jugak.. leh la kami buat pai untuk family kami pulak.. tak semestinya letak labu.. leh je letak filling lain.. buat pai epal ke.. durian ke..
so, below are the pictures while we are in kak faridah’s house and cara2 buat pai tu..
DSC00408 DSC00409 DSC00410 DSC00411 DSC00412 DSC00413 DSC00414 DSC00415 DSC00416 DSC00417 DSC00418 DSC00419 DSC00420 DSC00421

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign