Sunday, October 19, 2008

My Other Businesses

salam diary,
my other bisnes ni.. apart from webdesigning ni and jual kuih raya ni, i also sell tudung.. and yang terbaru, saya jual tudung practical spandex (the name given by the supplier).. and i really love it.. pengganti tudung yang i ada sekarang.. idak le berfesyen benor.. tapi so far.. alhamdulillah i like it...

harganye pun murah la dibandingkan dengan tudung2 yg saya minat di pasaran tu... and so far.. alhamdulillah.. ramai jugak yang mencari tudung jenis ni.. and mmg fesyen sekarang pun tudung cenggini...

satu lagi.. bunga hiasan or lain perkataan barang hiasan.... this one saya tolong kawan je.. dia mintak tolong untuk jualkan bagi pihak dia.. ni ada few gambar.. lelong lelong.. sape nak beli leh bgtau...


Bunga Sudut 3 Bulan Biru - RM198.00



Balang Kuih sekali ngan bakul tembaga - RM350.00 (5 X RM70)



Bunga Hiasan TV - RM120

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign