Sunday, August 23, 2009

Jualan Hari Raya!

salam,
seperti tahun2 sebelumnya.. saya masih menjual kerepek, kek, kuih raya dan tahun ni saya tambah produk saya iaitu frozen food (karipap, pau, samosa etc..)..
boleh tengok kat my website.. http://www.harsa.biz




antara kuih raya yang mendapat sambutan setiap tahun adalah tart sekundang (RM25/50pcs) dibawah:


ada juga arabian nuts(RM25/50pcs)



jika nak order, boleh la log on ke http://www.harsa.biz

Ramadhan datang lagi

salam,
ramadhan sudah masuk hari kedua.. macam mana hari pertama? untuk anak2.. hanya yg sulung tu je yg dapat habiskan sampai berbuka.. itu pun letih memujuk.. bila dah petang je.. setiap jam dan minit bertanya bila nak berbuka.. sampai tertido..

as for my second son.. dia mmg tak puasa sebab demam sejak hari jumaat.... so mmg bagi dia makan ubat and all yg nak bagi dia kurang demam.. dalam keadaan sekarang ni mmg suspen bila anak2 demam nih.. bawak jumpa dokter pun dokter kata sekarang ni kalau demam susah nak baik.. so dia kata if demam still tak ok bawak gi spital..

as for berbuka.. buat simple je.. sebab cadangnya nak gi putrajaya berbuka di umah abang ipar.. tapi since anak dah demam ni berbuka kat umah je.. tak pegi pun bazar ramadhan.. so what i cooked was just goreng karipap frozen (actually for testing..sebab ni my sister yang buat jual - first time nak rasa)..

kurma and air carrot juice.. pastu goreng ayam and sayur sawi.. tu je lah.. heheh mmg simple gile.. but its ok for me and Man la.. tak tau la if dia komplen dalam hati.. hahahaha..

Friday, August 7, 2009

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign