Friday, October 17, 2008

My new Project

salam diary,
i've got new project from Fakulti Engineering, USM.. buat website for their journals.. its an open source application.. tapi pening jugak la nak belajar.. its new to me.. all this while i offer CMS in JOOMLA but this time OJS (Open Journal System) plak.. tak penah guna pun.. so ni dok terkial2 nak buat nih...

dah 2 3 hari cam tak de mood nak buat.. agaknya sebab tak de idea kot.. but today, have to concentrate lah.. takut kang tetiba depa nak tengok demo.. tak buat ape lagi.. but actually dah start sket.. leh preview at OJS

i'm more to guna JOOMLA CMS.. some of my projects in the making:
http://www.power2solve.com
http://www.qurnia.com

Projects yang dah up and running leh tengok kat my Past and Current Projects list tu..

walaupun aku caj idak le mahal benor.. tapi nak membuatnye.. teruk la jugak.. mmg la dia CMS.. tapi tang design tu leceh sket la.. kene ikut kehendak customer la kan.. kalau tak, tak de bisnes la...

ok.. nak continue buat OJS...

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign