Tuesday, June 12, 2012

Reminder

When you are hurt by the people who share blood relations with you, recall Yusuf [alayhi salaam] who was also betrayed by his brothers.


When you find your parents opposing you (in deen) recall Ibraheem [alayhi salaam] who was made to jump into a blazing fire by his father.


When you are mocked and abused by your own relatives just because you adopted deen over duniya, recall Rasul Allah [sallalhu... alaihi wa sallam] who faced the same.


When you are stuck into some problem and find no way out recall Yunus [alayhi salaam] who was stuck inside the belly of a whale.


When you fall ill and your whole body cries with pain, recall Ayoob [alayhi salaam] who was more ill than you.


When someone slanders you, recall Ay'esha [radiallahu anha] who was also slandered throughout the city.


When you feel lonely recall how Adam [alayhi salaam] felt when he was created alone at first.


When you can't see any logic in what's going on and your heart asks why this is happening, recall Nooh [alayhi salaam] who built the biggest ship without questioning.


Subhan Allah! Allah put all those great personalities in trial so that the generations to follow may learn a lesson in patience and perseverance. May Allah swt include us among His patient and grateful servants.

Ameen!

Friday, June 8, 2012

Deco Cake

Konon2 nak asah bakat dalam membuat bunga rose guna buttercream.. nampak gaya kene usaha lagi.. tak berapa nak cantik la pulak.. anyway, I like the colours lah.. on the buttercream, masih mencari resipi yang best.. yang try ni agak manis.. tak sesuai ngan tekak ku..

DSC02265

 

DSC02266

Deco-deco

 

haaa… jangan tak percaya.. ni kerja deco anak2 harsa.. dari yang sulong sampai ke bongsu mengerjakannya.. harsa saja buat buttercream tu.. nak belajar deco.. so saje ajak yg si kecik join buat.. tetiba dia ajak kakak and abang2 dia join.. so biarkan aje la.. so ni lah hasilnya.. heheheh.. budak2.. suka betul main ngan cream.. ditekan2 di pusing2..

DSC02263

DSC02264

This is true

image

Wednesday, June 6, 2012

Blogging

Dah lama juga tak meng’update’ blog ni.. nak kata busy.. hmm.. sama je 24 jam jugak masa yang diberi.. nak kata tak ‘busy’.. ada je kerja nak dibuat.. tapi yang pasti, blog ni amat kurindui.. nak kene update selalu la lepas nih.. namun aku bukannya pengarang hebat.. tak pandai pun nak mengarang setiap detik dan waktu yang berlaku pada diri.. hanya sekadar cerita2 santai yang ingin ku kongsikan.. tak tau la sapa yang baca blog ni tah.. hehehe..

apa pun.. aku saje je nulis2 di sini.. saja nak lepas gian dan teringin nak buat karangan.. dulu masa sekolah tak puas buat karangan kot.. hehehe..

insyaAllah lepas2 ni nak kembali berblog..

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign