Thursday, October 22, 2009

Today's Checkup

salam,
ari ni gi checkup.. alhamdulillah.. dokter kata aku semakin baik.. wheezing dah kurang.. gatal mata and telinga pun mmg agak kurang la lam 2 minggu ni.. tapi doctor still continue on medication (symbicort) alaa.. inhaler tu la.. sekarang ni dia suh amik 2 path pagi and malam.. tapi kalau aku semakin ok.. dia suh amek sekali je..
and aku akan ada followup lagi la ngan doktor in december..

ari ni tak gi pun tengok abah kat spital.. akak aku tepon bagitau abah dah masuk wad lain.. dah kuar ICU dah.. tapi masuk wad lain pun still 2 orang je leh sekali masuk.. macam ICU la tapi taraf rendah sket la dari ICU.. hehehe..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign