Wednesday, February 16, 2011

Marble Cheesecake Brownies

Resipi: (http://cravingcakes.blogspot.com)

DSC01573

Dah lama sebenarnya nak buat brownies ni.. tapi dihantui oleh perasaan takut nak buat corak atas brownies tu.. hehe.. but akhirnya ku buat juga dan inilah hasilnya.. tapi corak tu en suami yang buat.. saya membiarkan aje dia buat sebab mmg tak reti bab2 nak lukis2 nih.. well, hasilnya ok juga lah..

DSC01577

cuma masalah problemnya, ada something tak kena.. sebab the brownies terlalu lembab.. agaknya jangka masa masak dia ni tak cukup lama kot.. masak2 dah tapi tak berapa moist.. dia agak lembab.. kene cuba lagi.. the resipi dah ok sebab masa belajar buat dulu ok je.. ni bila buat sendiri ada la yg tak kene nye tu…

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign