Tuesday, February 1, 2011

Choc Cup Cake–Order from Safini

Sebenarnya aku tak sangka la pulak.. ada jugak orang nak order cake ngan aku.. tak pernah hayat aku orang nak beli kek yang aku buat.. hehehe.. selama ni aku buat untuk makan sendiri and family je la.. tapi.. alhamdulillah.. mungkin ini permulaan untuk aku memulakan bisnes pembuatan kek pulak.. mana la tau kan.. anyway.. ni saje nak tempek gambar2 yang aku snap masa dalam proses buat cupcake coklat yang si Sa order tu.. dia amik pagi tadi untuk dibawa balik ke Trengganu.. jauh cupcake ku merantau.. hehehe..
DSC01533DSC01536DSC01538DSC01539DSC01540DSC01541DSC01542DSC01543DSC01544

2 comments:

  1. salam akak...choc cup cake tu akak kukus ke bakar?

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign