Saturday, January 22, 2011

Lunch Today

Sambal sotong+udang and foochok+soon
DSC01451
DSC01450
actually cakap kat husband, malas nak masak for lunch today.. nak rehat lagipun tak de bahan.. but bila tengok lam peti ais tu ada pulak sotong and udang.. so fikir punye fikir, masak je lah.. lagi pun cili mesin dah ada.. so jadiklah sambal sotong campur udang.. sotong tu ada lebihan masak sebelum ni.. so sikit je la sotong nye..
pastu ngah2 masak sambal ni, tengok ada foochok and soon.. beli dah lama tapi tak masak lagi.. since sayur pun tak de.. masak yg ni je la.. which is mmg my favourite dish pun..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign