Sunday, October 24, 2010

Sepintas Lalu

Susah nak update everyday.. so activity for the whole week last week…
Yesterday 23/10/2010, aku try buat Lasagne for the 2nd time.. hari tu buat tak berapa menjadi.. the lasagne sheets keras.. hehehe.. but tak sempat nak snap gambar pun.. so this time.. buat lagi.. ada adjust gak sket2 from the original recipe.. hehehe.. cumanya this time the sauce tu termasin la pulak.. terlebih garam..
anyway.. abis jugak.. ni pun ada cheese nye recipe..

 

18 Oktober yang lalu was kakak’s birthday.. so, buatkan lah kek harijadi untuk dia.. first time buat kek untuk dibawa ke sekolah.. tak pernah dibuat.. selalu berani bagi makan kat family je.. tapi this time.. bawak gi sekolah bagi kawan2 kakak makan.. tak pe lah.. tak cantik pun biarlah.. sedap tu insya allah.. di tekak ku memang la sedap.. tak tau la di tekak anak2 and cikgu2 Tadika kakak tu.. hheheeh..


Ni gambar kakak ngan kek nya masa tadika dia buat birthday party..

and below are the pictures buat cake satu lagi untuk dimakan bersama family…



No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign