Tuesday, October 26, 2010

Hutan Lipur Ulu Paip

Hari Ahad lepas 24/10/2010, kami berekreasi di sungai.. sebenarnya aku la yg start.. petang ahad tu.. dah boring sangat.. bgtau kat hubby.. jom kita jalan2 carik tempat rekreasi yg boleh duduk2 sambil baca buku.. tengok pokok2.. tetiba teringat pasal sg ulu paip ni.. ada kawan hubby pernah mention pasal tempat ni sesuai la if nak bawak budak2 pi mandi.. so kami pun terus siap2 lam kul 5 lebih.. kami kuar.. takut juga kot sesat carik tempat ni.. sebab first time nak pegi.. pastu pegi dah lewat plak tu.. orang dah balik, kita baru nak pegi..
so, dalam pukul 6.00 kami sampai sini.. sempat la budak2 tu mandi 30min.. next time boleh datang lagi..












  

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign