Saturday, March 6, 2010

Uni Days

Hari ni macam rajin pulak nak menulis kat blog ni..

teringat masa belajar kat Uni dulu.. zaman muda tak hengat dunia punye.. heheh..  suka lepak kat lab komputer.. konon2 buat assignment la.. tapi kekadang melencong bertenet.. heheh.. tapi tenet lam pc je.. borak2 lam IRC la.. BBS la..

tapi apa yang aku nak share is the article below sent by my unimate also my tenet geng yg menggelarkan diri beliau sekut.. hehe.. article yang di hantar ke magazine yg aku pun tak tau magazine ape.. the article is antu2 tenet kat Uni yg aku belajar ni la.. hehehe..

scan0001


p/s: this article dah lebih dari 10 tahun tau.. so pepaham je la kualitinye..

5 comments:

  1. Kakaka ... korang ni mmg lawak la. Nak try teka:

    Stokeen = Harsa
    Sekut = CT

    Yg lain2 (Eita, Shima, Norro, Midah guna apa?)

    Btw, Nina Karina kim salam kat Shima & Midah

    ReplyDelete
  2. heheh atoq.. yg lelain tu ko tanya aa depa.. heheh.. eita takkan ko tak tau kot... :)

    eh.. nina karina ni sape ha.. aku rasa macam penah jumpa id nih..

    ReplyDelete
  3. aku konpius la ..tapi au rasa ni ko yg tulih kan

    ReplyDelete
  4. ape yang dikonpiuskan?
    artikel ni bukan aku yg tulis la..tapi si sekut..
    aku ni sebagai artis pujaan ramai je lam artikel tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. Harsa:

    Aku yg jadi Nina Karina tu. kekeke..

    Aku BBS ngan Shima & Midah guna ID Nina tu. Pastu aku mintak depa ejaskan utk Nina tu 'berkenalan' dgn Azhar Omar. Pastu Nina tu declare yg dia dah jatuh cinta ngan Azhar tu. Midah & Shima siap cakap Azhar tu dah ada awek time tu, tapi Nina nak gak. Wakakaka...

    Ada la skali aku minta Rafeah call si Shima or Midah menyamar jadi Nina tu, mmg depa percaya la. Pastu Midah/Shima cepat2 call aku telling about that story.

    Towards last day of practical, Nina ni ajak Midah or Shima jumpa kat Central Mkt. Last2 Azhar yg muncul. The rest is history. wakakaka...

    Midah siap nangis marahkan aku coz kenakan dia. wakakakaka

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign