Monday, November 17, 2008

Majlis Penganugerahan

salam diary,
last thursday was our son's school punye majlis penganugerahan.. Harith was one of the students yang akan dapat hadiah.. hehe.. first time you.. he got number 3 for his class.. alhamdulillah.. at least dapat la jugak kan.. i'm proud of him.. walaupun jumlah markah dia tak la bagus sangat.. but ok la... as long as dia idak le dapat last.. ye tak..

the day went well.. we didn't bring our camera but fortunately, kawan man pun datang jugak tengok anak dia pun dapat hadiah.. and he brought a camera. so apa lagi.. man pun mintak la dia amekkan gambar anak kami.. hehehe... camera canggih tu.. berkenan tapi buat masa ni mmg tak leh la nak beli lagi.. next time..

alhamdulillah.. semua berjalan lancar but we didn't stay till the end.. harith is in standard 2.. jenuh la nak tunggu sampai bebudak darjah 6 amek hadiah.. ramai giler.. dah la setiap standard tu ada lebih 10 kelas.. jenuh.. so kami pun lepas harith dapat hadiah.. terus chow... hehehe..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign