Thursday, February 11, 2010

Lagu yang menginsafkan

Lagu ni mmg menginsafkan.. actually dah lama aku dok tercarik2 lagu ni.. rasanya bertahun gak la.. bila dengar lagu lebih kurang lagu ni kat radio.. terngiang2 this song.. tapi mmg tak buleh nak recall the lyrics and the singer or even the title of the song.. tapi rentak dia tu ada la sket2 masuk.. but then mmg tak jumpa dah kat mana lagu ni..

but then one day, a friend forwardkan the excel file yang ada lagu ni ke egroups yang aku subscribe.. wah… bestnya.. akhirnya aku dipertemukan juga lagu ni.. best tak terhingga..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign