Friday, February 12, 2010

Cuci-Cuci & Rehat-rehat

at about 9.00 am.. Dr Nahar (Dr yang operate Irfan) datang melawat.. dia bukak bandage operation tu..

time dr bukak tu.. aku rasa seperti jantung ku dihiris2.. aku yg kengerian.. tapi irfan mmg sunggoh macho.. di tengok nye aje.. tapi aku perasan muka dia mmg nampak suspen.. Dr mmg cakap irfan ni mmg tough and kuat.. tak takut.. and tak byk cakap… huhuhu.. tengok la sape maknya…

ni gambor yg sempat di ambek.. tak brani nak amek banyak2 sebab aku ngeri nak tengok lelama..

IMAG0500 IMAG0501 IMAG0502 IMAG0503

ni aku sambung lam tajuk yg sama je lah.. aku menulis kul 20:43.. malas nak bukak tajuk baru.. aku sambung je la sini…

ni bila dah petang2 tadi start boring.. anak aku ajak aku main chess… aku pun layan la.. main punye main.. aku kalah.. argghhh… terer gak anak aku main.. tak nak berputus asa.. aku ajak main dam aji plak.. lawan2.. nak akhir2 tu aku ingat aku leh menang.. tetiba anak aku menggunakan aji dia untuk makan aji aku.. adeh.. kalah lagi…

malam ni dah tak tau nak buat ape.. layan anak aku borak.. hai.. orang dok cakap dia tak banyak cakap.. jenis pendiam.. tapi malam ni anak aku borak sakan plak.. aku la pulak tak larat nak layan.. memacam dia cakap.. sampai topik pasal preknen women.. dia tanya.. orang mengandung 1 thn ek umi.. aku cakap tak lah.. 9 bulan je.. pastu dia sambung lagi.. abih umi ni.. lama dah tak ngandung2 pun.. dah lebih setahun dah..errkk.. dia ingat pompuan leh ngandung tetiba je ke.. ishk… pastu aku tanya dia lagi.. nape angah nak umi ngandung ke? dia sengih je.. pastu dia cakap.. abih tu nanti umi dah tua, abang ngah ada 4 orang je la ye adik beradik.. hehehe… paham pun… adehhh…

oh… ni gambar main dam aji petang tadi..

IMAG0505IMAG0506 IMAG0507IMAG0508

1 comment:

  1. Anak ko dah dioperate rupanya...cian dia...Get well soon..

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign