Wednesday, January 27, 2010

After 10 years of marriage

hehe.. after 10 years.. baru hari ni aku buat cake.. hahaha.. sebelum ni tak penah.. dok beli kek je.. kalau buat pun buat biskut.. tapi never cakes.. tak tau la kenapa aku tak penah buat kek.. tapi itulah hakikatnya..

ari ni mmg aku terajin la sket.. anak2ku mmg excited lebih bila tengok umi dia buat kek.. lagi pulak.. esok besday anakku yg ke 4.. Nabihah (sama nama ngan anak Chah).. heheh tersedak chah.. dia tau pun tidak blog aku ni wujud.. hehehe.. mmg tak publish kat sesapa pun.. kecuali blog yang aku ada komen.. hahaha..

tapi kan.. aku tak tau la menjadi ke tak.. dok lam oven lagi.. dah lebih 30min.. luarnya dah ireng.. tapi dalamnya belum masak.. aduss.. bagaimana ini... aku tambah time dia.. tengok la pe jadik..

malam kang nak gi pasar malam Tmn Selasih.. mmg happening pasar malam situ.. penah pegi ari tu.. rasanya 2-3 minggu lepas kot.... bukan ape.. bapak aku nak beli jipang.. hehe.. macam kat KL tak de.. tapi yg kat KL tu.. jipangnye kacang.. kat sini jipangnya dari pulut.. tu yg best tuh.. siap adik aku kat KL pun pesan suh beli jipang tu lagi bawak balik KL.. aduuhh.. penangan Kulimfornia.. hehehe.. yg leh buat pegi situ hari tu sebab kitorang gi survey Kumon Center kat sini.. depa habaq.. kumon ada tang tmn selasih.. tu yg gi situ tu.. rupanya ada pasar malam.. tu yg nyinggah terus..

bau kek sudah datang.. chow..


ha.. ni sambung sket.. kek tu dah jadik.. ok la.. sedap gak.. haha.. masuk bakul angkat sendiri..

anyway.. yg pasar malam ni.. hahha.. kami silap hari la... pi tmn selasih.. clear je.. tak busy cam dulu.. rupanya pasar malam tak de pun... ishk.. mati2 aku ingat rabu malam kamis.. so aku rasa selasa malam rabu la kot.. sebab kamis malam jemaat tak silap aku kat pekan kulim tu je.. yg dekat ngan umah aku tu.. aduhh.. sian kat bapak aku.. nak beli jipang tapi tak jumpa.. last2 kami pi Giant je..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign