Thursday, November 19, 2009

Kulim

last saturday, we all one family pegi kulim untuk melawat kawasan.. hehehe.. right after reunion kelas 2.01.direct dari restoren tupai2.. kitorang terus zoom ke utara.. malam tu singgah umah along kat nibong tebal..

pepagi ahad tu.. baru kami bertolak ke kulim.. so man bawak la kami tengok opis dia kat Mimos tu.. berdepan ngan Intel je rupanya..

pas tu kami uruskan sekolah anak.. memula gi sekolah tmn hitech tu.. cikgu tu kata pi PPD dulu..


ni lah pekan kat kulim tu.. sambil2 mencari.. sambil sight seeing la tempat baru nih...

so kami pun pi PPD tu.. sib baik member kami si eija yg mmg dok kat tmn keladi tu ada tolong tunjukkan jalan.. kalau tak mmg haru biru la nak carik.. heheh.. sebab mmg first time la kami masuk kulim nih.. lepas dapat signature kat PPD tu kami patah balik ke sk tmn hitech..

ni gambar sekolah sk tmn hitech..


kami dok carik gak umah yg sesuai untuk di sewa.. tapi time tu tak dapat memana pun.. insya allah weekend ni nak gi tengok lagi.. harap dapat la umah yg diidam2kan..

4 comments:

  1. Bestnya balik utara...
    Dah dok sana, kami di sini dilupa jangan...

    ReplyDelete
  2. heh awa... tak lupa punye kengkawan... takut hang je lupa.. umah dekat pun tak penah nak mai...

    ReplyDelete
  3. salam harsa,

    nanti kami balik kulim , kita buat makan-makan kat rumah hang no ..

    ReplyDelete
  4. hehehe boleh boleh.. anyway.. family hang kat kulim tang mana?

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign