Thursday, November 12, 2009

iPhone

hah.. ari ni Man datang amek aku tengah hari tadi kat ofis untuk bawak aku gi KLCC nak tengok iPhone.. heheh..

actually dah lama dah dia nak beli iphone tu.. tapi aku selalu je menghalang.. heheh.. bukan ape.. macam mahal sangat la pulak tepon tu.. dan tak la satu keperluan yg amat sangat sebab tepon lain pun ada lagi.. hehehe..

anyway.. bila pikir balik.. since masa dia dapat bonus aritu pun dia tak beli ape2 pun untuk diri dia.. so aku rasa.. why not la.. beli je la..

so, we went to maxis centre klcc today.. tengok sket2.. dengar orang tu explain sket2.. aku pun tak concentrate sgt sebab kat situ bising gile. happening sunggoh.. tapi aku tau. man dah paham dah terms n conditionnya sebab dia dah survey dulu malam sebelum tu.. so lebih kurang je.. aku rasa tak sampai 30min pun kot.. kitorang pun buat pre booking.. byr rm200.. heheh. tapi nak dapat tepon tu paling cepat will be in 2 weeks time.. hahahah.. paling lambat lagi 45 hari.. peh.. punye la lama.. there are 22k people yg dah pre booking iphone.. menurut staff tu la.. ramai betul.. hehehe..

anyway.. kitorang booking gak.. kene tahan sabor la.. 2 minggu nih.. hehehe.. iphone punye pasal..

layan gambar iphone tu.. tengok selalu cam berkenan la pulak.. hehehehe

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign