Sunday, April 18, 2010

18.4.2010

 

Hari ni Sports Day Tadika my daughter Nur Khadijah Sufiah.. buat kat Tmn Sejahtera kat Lunas.. kena ada kat situ kul 8.00am.. punye la kelam kabut aku.. ngan abang2nye.. ngan adiknye nak disiapkan.. dan memacam lah.. selalu kakak gi skolah lambat.. kekadang tu kul 8.30 baru pegi.. hehehe.. imagine la hari ni kene ada kat padang kul 8 yg kami sendiri tak tau kat mana padang tu.. hehehe.. first time la masuk area tmn tu..

tapi alhamdulillah.. senang je nak carik and kami tak la lambat sangat sampai sebab ada yg lagi lambat dari kami and acara pun lom start ape pun lagi…

so the event start around 9.00am ngan senamrobik for the parents.. siap buat poco2 tapi aku tak join la.. tengok dari jauh je..

then perbarisan.. haa. ni anak aku kene pegang sepanduk untuk Rumah Merah.. hehe.. dia kene pakai baju kurung dulu..DSC00150 DSC00151 DSC00152 DSC00153

dah siap perbarisan.. dah nyanyi memacam lagu and berikrar.. acara sukan pun bermula..

byk gak anak aku masuk acara.. tapi satu pun tak menang.. heheh.. and mmg pasukan merah tak menang langsung setiap acara pun.. hahaha.. kesian.. TAPI.. depa dapat johan untuk perbarisan terbaik.. hahaha.. tak tau la diorang ni menang sebab mmg pasukan dia cantik atau penganjur kesian sebab pasukan merah tak menang ape pun.. hehehe..

ni gambar anak aku in action.. heheh

DSC00171 DSC00177   DSC00186 DSC00187

but semua students dapat trofi.. so ok la.. tak la terkilan sangat kan.. yg johan perbarisan tu depa dapat hamper.. so mungkin esok depa agih2kan la kat sekolah..

dah abis acara bebudak.. acara mak bapak plak.. makan epal la.. lari dalam kain la.. pecahkan belon la.. biasa2 je lah.. dah abis semua then baru la penyampaian hadiah..

DSC00224 DSC00241

1 comment:

  1. Salam Harsa,

    It's not about winning, it's about having fun. Let them be, let them have fun, they're just kids, and fun is all what they need...

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign