Sunday, April 18, 2010

17.4.2010

Banyak aktiviti aku ari nih.. siang.. around jam 4.30pm, aku berada di Penang Golf Resort, Kepala Batas menghadiri reunion sekolah for northern chapter.. alhamdulillah dalam 20++ orang jugak lah yg hadir.. and from my batch ada la 5 orang.. ok la tu kan.. for first time gather2 nih..
my batch are Fadzila (fadhil), Azura(Zuera), Fatimah(Fetty) and Wan Zuraida(Oney).. yg mmg aku tak pernah jumpa sejak keluar sekolah ari tu are si fadhil ngan oney la.. for about 20 yrs ago.. pergh.. lama tu.. tapi mmg semuanya maintain lah.. hehehe..
food dia pun sedap2 gak.. ok la.. and alhamdulillah petang tu tak hujan.. tapi kat kulim lebat ya amat..
DSC00043 DSC00058 DSC00059 DSC00061 DSC00063 DSC00065 DSC00067 DSC00072 DSC00073 DSC00074 DSC00075
and lepas aku bergather2 ngan kengkawan sekolah dulu.. malam tu ada aktiviti barbeque pulak ngan jiran tetangga kat Tmn KTC nih.. depa ajak makan2 kat umah jiran yang baru berpindah rumah.. jiran tu actually sebelum ni dok lorong lain.. tapi pindah ke rumah yg lebih besar di lorong lain tapi dalam the same taman.. so.. kitorang plan la ramai2 sumbangkan duit and buat barbeque kat umah dia..
mmg best la bagi aku sebab masa ni la aku nak mengenali jiran2… walaupun aku dah jumpa selalu masa kat surau.. ni first time la aku lepak2 kat umah depa.. heheeh..
makanan mmg best.. sebab ada sorang jiran ni mmg suka masak dan dia la yg selalu jadik chef kalau masak2 nih… mmg sedap la.. malam tu kami bakar ayam, ikan, sotong, sosej di samping nasi goreng, mihun, kuih muih dan fruits.. sungguh mengenyangkan… alhamdulillah..
DSC00085 DSC00087 DSC00088 DSC00090 DSC00092 DSC00095 DSC00097 DSC00100 DSC00101 DSC00106 DSC00110 DSC00114 DSC00115 DSC00120 DSC00121 DSC00123 DSC00124 DSC00125 DSC00127 DSC00128 DSC00131

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign