Wednesday, April 6, 2011

Moist Choc Cake

applying the technic yang dah belajar masa kelas buat cake ari tu.. using resipi from lea oven.. but I think I have to practice more.. a bit frustrated with the result.. masa siap tu.. rasa macam give up je.. apesal la masa buat ngan kak lea ok je.. tapi bila buat sendiri cam tak jadik.. rasa helpless je.. anyway.. kene kuatkan semangat.. I’ve already started this.. tak boleh separuh jalan.. hehehe..




and the 2nd time buat on the same day, buat lam cup cases.. rasanya dah jadik dah kot.. so ok la kan.. and I got orders for this choc moist untuk dibawa balik ke asrama..

16 choc moist cup cakes..

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign