Wednesday, June 6, 2012

Blogging

Dah lama juga tak meng’update’ blog ni.. nak kata busy.. hmm.. sama je 24 jam jugak masa yang diberi.. nak kata tak ‘busy’.. ada je kerja nak dibuat.. tapi yang pasti, blog ni amat kurindui.. nak kene update selalu la lepas nih.. namun aku bukannya pengarang hebat.. tak pandai pun nak mengarang setiap detik dan waktu yang berlaku pada diri.. hanya sekadar cerita2 santai yang ingin ku kongsikan.. tak tau la sapa yang baca blog ni tah.. hehehe..

apa pun.. aku saje je nulis2 di sini.. saja nak lepas gian dan teringin nak buat karangan.. dulu masa sekolah tak puas buat karangan kot.. hehehe..

insyaAllah lepas2 ni nak kembali berblog..

2 comments:

  1. hahaha.. ada jugak yang baca ye.. heheh thanks syima..

    ReplyDelete

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign