Monday, March 21, 2011

12 March–18 March

The whole week of school holidays are spent in KL.. We all balik KL naik AirAsia yang dah dibooking lebih sebulan awal… sampai LCCT, my auntie dah tunggu.. bila gi kat kereta, dia dah kene saman.. kesian my auntie tapi alhamdulillah.. since dia pegi bayar saman tu cepat.. saman tu telah didiskaunkan.. ok la tu.. kesian my auntie..
anyway.. the whole week kat KL.. we stayed at my parents house in shah alam.. Man cuti until Rabu je.. then he is back to Kulim.. kitorang stay till friday..
banyak jugak la activities.. especially for me.. not for the kids.. hahaha.. aku jadik chauffer for my mom for her medical checkup kat spital klang and for my dad for his medical checkup kat spital serdang.. and then for my sister for her prenatal checkup kat klinik kesihatan seksyen 7.. makna kata banyak spent ulang alik spital la.. hehe.. but no problem.. tak kesah pun..
and one of the activity yg paling dinanti2kan ialah belajar buat kek with kak lea from leaoven.. best betul.. dari pagi kul 11 sampai kul 11 malam.. hehehe.. punye la marathon.. sebab supposedly 2 days.. tapi since tak de transport nak ke sana.. we cramp kan the modules jadik 1 day..
so here are the pictures yg diambil..
 
Kek-kek yang siap di ‘deco’
 
 
 
Deco cake yang bagi aku sangat hebat.. sebab leh buat bunga rose and then tulis nama aku.. with my own hands..
 
 
Cupcakes yang aku buat from baking the cupcakes until deco..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
moist Chocolate Cake
 
Butter Cake
 
 
 
dan the last 2 days kat sana, aku belajar buat tartlets ngan adik.. aku buat blueberry cheesetart and egg tart..
 
DSC01681DSC01682DSC01683
DSC01685DSC01686DSC01688
 
 
below are the egg tarts..
DSC01689DSC01690DSC01692DSC01693
 

2 comments:

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign