Monday, July 21, 2008

Kenduri Dila

salam diary,
on the 13th of july 2008, kenduri my last adik kat dewan mbsa shah alam.. malam sebelum hari kejadian, kami dah pegi dah meninjau2 tempat nak mengatur strategi untuk hari besar esoknya... lebih kurang kul 9mlm dewan tutup..

so the very next morning lam kul 8 pagi.. kitorang semua dah ada kat dewan siapkan apa yang patut kecuali pengantin la.. pengantin tinggai kat umah...

these are few pictures yang ada dalam koleksi.. nanti masukkan lagi...
sorry.. gambar kat dewan mbsa tak de... gambar along and family je ada..

ni along and family


on 20th july baru kat sebelah lelaki kat dewan risda ampang...

gambar sekeluarga with pengantin


me and anak2 with pengantin pompuan

No comments:

Post a Comment

Enhancement and Support by: HarsaWebdesign